Besalú - Llibres de Batet
15295
product-template-default,single,single-product,postid-15295,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

guies_besalu

Besalú

7,00 € IVA inclòs

Un recorregut per l’entramat urbà de fort sabor medieval de Besalú, i per altres monuments propers com el Sant Sepulcre de Palera.

En estoc

Categoria: Etiqueta:
Detalls

Besalú és un dels conjunts medievals més importants i ben conservats de Catalunya. La seva situació geogràfica va afavorir l’assentament humà ja en temps reculats, i ha estat un punt de trobada de diverses cultures, que han enriquit el patrimoni monumental de la vila.

Aquesta guia és un recorregut ordenat per la vila comtal de Besalú, perquè mentre es passeja per carrers i places, que mantenen un fort sabor medieval, es pugui també conèixer i visitar les esglésies romàniques de Sant Pere i Sant Vicenç, el pont medieval tan característic i els banys de purificació jueus, un dels més ben conservats d’Europa. També a la rodalia de Besalú hi ha llocs interessants per visitar com el Sant Sepulcre de Palera i l’església de Beuda.