El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa - Llibres de Batet
15281
product-template-default,single,single-product,postid-15281,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

guies_parc_natural_zona_volcanica_garrotxa

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

10,00 € IVA inclòs

Una guia per conèixer el parc natural, recórrer-lo, entendre’n el vulcanisme i interpretar-ne el paisatge i els ecosistemes que el formen.

En estoc

Categoria: Etiqueta:
Detalls

La zona volcànica de la Garrotxa és un espai singular, únic per la seva naturalesa geològica i extraordinàriament atractiu per l’encant del seu paisatge. A més, la riquesa d’altres valors naturals i l’arrelament encara vigorós de moltes de les seves tradicions completen un mosaic molt variat que dóna a aquest territori un lloc singular dins de les terres catalanes. És per això que, arran dels impactes que va patir els anys setanta, el Parlament de Catalunya va decidir protegir-lo l’any 1982 mitjançant una llei de protecció que el declarava parc natural.

Són molts els indrets que despertaran l’interès del visitant, alguns coneguts i d’altres de gairebé inèdits. La guia permet conèixer el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, recórrer-ne diferents indrets, entendre’n el vulcanisme, i interpretar-ne el paisatge i els ecosistemes que el formen.