Imperdibles de la Garrotxa. 17 obres d'RCR Arquitectes
15547
product-template-default,single,single-product,postid-15547,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

Els imperdibles de la Garrotxa. 17 obres d’RCR Arquitectes. Llibres de Batet, 2015

Els imperdibles de la Garrotxa. 17 obres d’RCR Arquitectes

22,00 € IVA inclòs

Un recorregut per disset projectes d’RCR Arquitectes situats a la Garrotxa, que esdevenen imprescindibles per entendre l’obra i l’evolució d’aquest estudi de renom internacional, guanyador del premi Pritzker 2017.

English and Spanish translation.

En estoc

Detalls

Els imperdibles de la Garrotxa. 17 obres d’RCR Arquitectes ens apropa a disset projectes d’RCR Arquitectes situats a la Garrotxa, que esdevenen imprescindibles per entendre l’obra i l’evolució d’aquest estudi de renom internacional,guanyador del premi Pritzker 2017. Amb imatges de tres noms destacats de la fotografia d’arquitectura com són Hisao Suzuki, Eugeni Pons i Pep Sau, també s’hi reprodueixen els enèrgics esbossos dels arquitectes, unes autèntiques “aquarel·les d’intencions”, en paraules de l’arquitecte i crític Josep M. Montaner.

Els imperdibles de la Garrotxa. 17 obres d’RCR Arquitectes us guiarà per la Garrotxa en una ruta imperdible de la mà de l’“arquitectura emocional” d’RCR, com la defineix la prologuista del llibre, Fina Puigdevall.