Els imperdibles de la Garrotxa. 23 gorgues i recorreguts d'aigua - Llibres de Batet
15677
product-template-default,single,single-product,postid-15677,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

Els imperdibles de la Garrotxa. 23 gorgues i recorreguts d’aigua
Els imperdibles de la Garrotxa. 23 gorgues i recorreguts d’aiguaEls imperdibles de la Garrotxa. 23 gorgues i recorreguts d’aiguaEls imperdibles de la Garrotxa. 23 gorgues i recorreguts d’aigua

Els imperdibles de la Garrotxa. 23 gorgues i recorreguts d’aigua

20,00 € IVA inclòs

Us proposem una manera diferent de conèixer la Garrotxa. Sigui estiu, amb l’objectiu de banyar-nos o de buscar ombres al costat de l’aigua, o sigui hivern, per gaudir de la tranquil·litat que desprèn l’entorn, els vint-i-tres recorreguts d’aigua recollits en aquest llibre us guiaran fins a una selecció dels millors salts i engorjats de la comarca.

 

978-84-16567-02-7

214 pàgines

Fora d'estoc

Detalls

Els imperdibles de la Garrotxa. 23 gorgues i recorreguts d’aigua proposa una manera diferent de conèixer la Garrotxa. Sigui estiu, amb l’objectiu de banyar-nos o de buscar ombres al costat de l’aigua, o sigui hivern, per gaudir de la tranquil·litat que desprèn l’entorn, els vint-i-tres recorreguts d’aigua recollits en aquest llibre permeten acostar-se a una selecció dels millors salts i engorjats de la comarca.

“Anar de gorgues”, com en diu l’autor d’aquest llibre, Ramon Roura i Grabulosa, s’ha convertit en una activitat habitual a la Garrotxa. El segon volum de la col·lecció Els Imperdibles de la Garrotxa en proposa més d’una seixantena, i convida a visitar-les sempre des del respecte per l’entorn natural i pels terrenys que trepitgem.

Ramon Roura i Grabulosa va néixer a Sant Feliu de Pallerols el 1965 i en l’actualitat viu a Olot. Bloguer des de 2008, va ser finalista dels Premis Blog Catalunya 2012 amb gorguesgarrotxa.blogspot.com, creat com a síntesi de les passions per l’excursionisme i la fotografia, a més de la curiositat per aquesta tecnologia.