Els mamífers de la Garrotxa - Llibres de Batet
15304
product-template-default,single,single-product,postid-15304,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

mamifers_garrotxa

Els mamífers de la Garrotxa

25,00 € IVA inclòs

Quaranta-set espècies de mamífers que viuen o han viscut a la Garrotxa: la seva realitat biològica i ecològica, però també la percepció que en tenim.

En estoc

Categoria:
Detalls

Les explicacions de la realitat biològica i ecològica de les quaranta-set espècies de mamífers que viuen o han viscut a la Garrotxa van acompanyades de dissertacions sobre una o altra realitat: la que parteix de les percepcions que des d’un punt de vista merament antròpic ens causen. Els animals són com són, però també com els veiem a través d’una concepció integrada de sentiments, sensacions, atavismes i raonaments.

De tot, en resulta un volum d’informació per apropar-nos al coneixement del món animal. Percepció i comprensió a partir del propi individu en contacte lliure i directe amb el medi és la finalitat que ha guiat l’escriptura d’aquest llibre, que pretén ser una petita contribució a una lluita serena, però radical, cap a la recerca d’aquests nous camins més harmònics i integradors en l’entorn que ens acull.