Excursions per l'Alta Garrotxa. Sadernes i Sant Aniol - Llibres de Batet
15300
product-template-default,single,single-product,postid-15300,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

guies_alta_garrotxa_sant_aniol

Excursions per l’Alta Garrotxa. Sadernes i Sant Aniol

15,00 € IVA inclòs

Un recull d’excursions per paratges excepcionalment ben conservats, d’una bellesa singular i sovint només accessibles a peu a partir de Sadernes, una de les principals portes d’entrada a l’Alta Garrotxa.

En estoc

Categoria: Etiqueta:
Detalls

Sadernes és una de les principals portes d’entrada a l’Alta Garrotxa, i sens dubte la més freqüentada. Els excursionistes hi poden gaudir de recorreguts molt variats i sempre atractius, que porten a paratges excepcionalment ben conservats, d’una bellesa singular i sovint només accessibles a peu.

Aquesta guia descriu dues travessies, que porten als pobles del veí Alt Vallespir; vuit itineraris circulars, que assoleixen els cims del seu entorn i visiten Sant Aniol d’Aguja, Talaixà i Ribelles, i alguns camins d’enllaç amb els itineraris de la guia Sadernes-Bassegoda d’aquesta mateixa col·lecció, tots ells sense grans dificultats i sempre per un paisatge esplèndid.