Kàrvadan: De la sang dels blaus - Llibres de Batet
15661
product-template-default,single,single-product,postid-15661,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

Kàrvadan, de Carles Batlle

Kàrvadan: De la sang dels blaus

19,50 € IVA inclòs

L’esperat final de la trilogia Kàrvadan, de Carles Batlle.

 

La recepta de Kàrvadan -diu Lluís Llort, El Punt /Avui– és la següent: una part de passió per la geografia feréstega de l’Alta Garrotxa, una altra de base literària formada pels grans clàssics d’aventures i un bon raig de tècnica narrativa guanyada a base d’escriure teatre”.  

 

Per als fans de “J. R. R. Tolkien, U. K. Le Guin o G. R. R. Martin, quins ingredients té Kàrvadan que la fan engrescadora? Uns protagonistes ben trobats, una trama eficient i una prosa fluida. I tot situat en una contrada mítica, Carr-Mor, l’Alta Garrotxa”. (Enric Sullà, Revista de Girona)

 

Per als qui accedeixin a Kàrvadan per primer cop: el present volum ofereix extensos resums de les dues parts precedents.

 

En estoc

Categoria: Etiquetes: ,
Detalls

Alio Collectio, segell de Fluvius Libris, tanca la trilogia Kàrvadan, de Carles Batlle, amb De la sang dels blaus, un trepidant llibre d’aventures per a tots els públics. “Kàrvadan atrapa, subjuga, sedueix… En devorareu les pàgines de deu en deu, les sessions de lectura se us allargaran fins tard, i la gent al voltant vostre s’inquietarà per vosaltres” (Esteve Miralles, Núvol). 

Des del primer volum, la premsa s’ha fet ressò de l’aparició de la trilogia, amb comentaris elogiosos com: “Batlle es llança al món de la literatura fantàstica amb una solvència que impressiona.” (Màrius Serra, La Vanguardia), o “Amb Kàrvadan es demostra que el gènere fantàstic a casa nostra té molt bona salut.” (Martí Gironell, TV3).

Al volum que tanca la trilogia, coneixerem les intrigues i les confrontacions que tenen lloc a la Fondalada, i ens assabentarem també de les peripècies del darrer tram de l’aventura. Carr-mor, un indret salvatge i meravellós, en un temps desconegut, està amenaçat per forces antigues i terribles. Pol, un jove de la nostra època, vol comprendre el seu misteriós “traspàs” a aquest territori. Pel que sembla, ell és el Kàrvadan: un heroi llegendari destinat a salvar el món de l’extinció.

Superant perills i traïdories i ajudat per la Gent de la Llum Blava, Pol ha aconseguit arribar a la Fondalada, la fabulosa ciutat arbòria de les Cases Volants. Ara només li queda —tal com diu la profecia— enfilar-se a la Muntanya Negra i lliurar el búcar sagrat dels blaus… Però les forces malèfiques de Molom-Nela s’han organitzat per impedir que compleixi el seu propòsit…