La Vall de Bas i Riudaura - Llibres de Batet
15528
product-template-default,single,single-product,postid-15528,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

La Vall de Bas i Riudaura

La Vall de Bas i Riudaura

Un recorregut per un dels paratges més bells de la Garrotxa per mitjà d’un itinerari que inclou excursions de singular encant i panoràmiques de primer ordre.

Etiqueta:
Detalls

En els terrenys del que fou l’antic vescomtat de Bas, aquesta guia proposa un recorregut per un dels paratges de més bellesa de la Garrotxa. Estructurada en forma d’itinerari, permet un recorregut que hom pot resseguir, amb vehicle i a peu, pels municipis de les Preses, la Vall de Bas i un capítol final per la recollida vall i municipi de Riudaura.

La Vall de Bas, d’origen lacustre, solcada pel Fluvià, posseeix racons de gran bellesa, abundant vegetació i un nombre infinit de fonts. Així mateix, les serres que l’envolten, Marboleny, Llancers, Falgars… i sobretot l’imponent Puigsacalm, permeten unes excursions de singular encant i unes panoràmiques de primer ordre.