La vall de Bianya - Llibres de Batet
15286
product-template-default,single,single-product,postid-15286,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

La vall de Bianya

La vall de Bianya

7,00 € IVA inclòs

Una guia per recórrer el ric patrimoni natural i arquitectònic de la vall de Bianya, així com conèixer-ne alguns fets destacats de la seva història.

En estoc

Categoria: Etiqueta:
Detalls

Als amants de la natura i de les pedres velles, aquesta guia sobre la vall de Bianya els ajudarà a endinsar-se en una terra plena d’encís, amb un patrimoni paisatgístic i arquitectònic excepcional. Hi ha un bon nombre d’edificis religiosos del romànic, ponts antics i fonts d’aigua fresca, boscos ombrívols i rieres que corren entre arbredes i que travessen camps ben conreats. Al costat de les cases de pagès, on sovint es mantenen vius el caràcter i les velles tradicions rurals, hi ha unes quantes masies que destaquen per la seva arquitectura, sobretot per les galeries porxades.

A més dels aspectes geogràfics, la guia permet conèixer també alguns fets pretèrits prou significatius que tenen molt a veure amb aquesta terra i la seva gent.