LA VOLTA A PEU A LA GARROTXA - Llibres de Batet
15906
product-template-default,single,single-product,postid-15906,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

COBERTA LLIBRE VOLTA 5 baixa

LA VOLTA A PEU A LA GARROTXA

22,00 € IVA inclòs

A la guia La Volta a Peu a la Garrotxa et proposem un viatge per conèixer pas a pas aquesta comarca i per descobrir molts del seus atractius. T'expliquem una manera pràctica i còmoda de recórrer a peu la comarca, de poble en poble, en deu etapes, més una de circular per Olot i els seus voltants.

En aquest llibre, amb fotos de Moi Solé, descobriràs la Garrotxa dels volcans i de les fagedes, dels alzinars i de les rouredes, dels prats i de les pastures, del brollar de l'aigua dels seus rius i de les vistes esplèndides, de les petges del passat, de la seva arquitectura i de la seva cultura, i del bon menjar i de la seva bona gent.

La Garrotxa no sempre és fàcil de trepitjar, però tot i així els trajectes et portaran de manera atractiva i bonica a la teva destinació.

La volta a peu a la Garrotxa, la xarxa de senders Itinerànnia i el track de cada etapa t'ajuden a no perdre't, però el viatge serà únicament teu, fruit d'aquell moment precís en què l'emprenguis i on els elements confluiran per fer-te un escenari irrepetible.

ISBN 978-84-16567-07-2
Format 13 x 19
Anna Plana i Sergi Romero

En estoc

Etiquetes: , ,
Detalls

A la guia La Volta a Peu a la Garrotxa et proposem un viatge per conèixer pas a pas aquesta comarca i per descobrir molts del seus atractius. T’expliquem una manera pràctica i còmoda de recórrer a peu la comarca, de poble en poble, en deu etapes, més una de circular per Olot i els seus voltants.

En aquest llibre, amb fotos de Moi Solé, descobriràs la Garrotxa dels volcans i de les fagedes, dels alzinars i de les rouredes, dels prats i de les pastures, del brollar de l’aigua dels seus rius i de les vistes esplèndides, de les petges del passat, de la seva arquitectura i de la seva cultura, i del bon menjar i de la seva bona gent.

La Garrotxa no sempre és fàcil de trepitjar, però tot i així els trajectes et portaran de manera atractiva i bonica a la teva destinació.

La volta a peu a la Garrotxa, la xarxa de senders Itinerànnia i el track de cada etapa t’ajuden a no perdre’t, però el viatge serà únicament teu, fruit d’aquell moment precís en què l’emprenguis i on els elements confluiran per fer-te un escenari irrepetible.

ISBN 978-84-16567-07-2
Format 13 x 19
Anna Plana i Sergi Romero