Déu n'hi Duo... I encara gràcies - Llibres de Batet
15740
product-template-default,single,single-product,postid-15740,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

Coberta_Deu_N’hi_Duo_Olot_Joan_Oller_Llibres_de_Batet
llibre_dnd_tripes-b-78-79llibre_dnd_tripes-b-24-25llibre_dnd_tripes-b-79Interior_Deu_nhi_Duo_Llibres_de_Batet_OLOT

Déu n’hi Duo… I encara gràcies

25,00 € IVA inclòs

Un llibre-cd-dvd d'un dels grups més mítics de la música garrotxina de les últimes dècades, autors d'himnes com Aulot è molt verd.

ISBN 978-84-16567-03-4

En estoc

Categories: ,
Detalls

I encara gràcies, de Déu n’hi Duo, és un producte editorial complex. Un llibre, un DVD i un CD, són moltes gràcies a l’hora. Són gràcies d’agraïment per fer tant de riure, gràcies per fer el “burro” quan cal, per cardar-se’n del mort i de qui el vetlla… Són gràcies per llegir, per mirar i per escoltar. La Biografia apòcrifa no explica la vida dels seus protagonistes –En Carlus i el Vesper–, sinó com els veuen els altres, amb algunes animalades seves, això sí. El cd Trilogia postal olotina és la seva visió del caràcter olotí, una fidel descripció, sense embuts. El DVD Com ens hem de veure… és un resum del seu deambular pels escenaris, la demostració visual del seu tarannà, amb una certa vergonya per part seva.

Gràcies, moltes gràcies! Aquestes van per a tu, lector, que estàs pensant a comprar aquesta obra multimèdia esperant passar una bona estona. Els déus creuen que el teu desig es farà realitat, però només et poden felicitar. I encara gràcies!