Quin àpat! - Llibres de Batet
15302
product-template-default,single,single-product,postid-15302,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

Quin àpat!

Quin àpat!

14,00 € IVA inclòs

Usos, costums, maneres i tradicions de cuinar i de menjar a la Garrotxa.

En estoc

Categoria: Etiqueta:
Detalls

Què seria de la Garrotxa si no existís el porc? És correcte menjar escudella per Nadal? Cal tirar la sal als fesols amb l’aigua freda o quan estan bullint? L’arròs s’ha de tirar a la cassola abans o després de l’aigua? És millor l’escalivada amb allioli o sense? Els ous ferrats han d’ésser fets amb molt o poc oli? Les truites de bolets han de ser rodones o allargades? Quina és la millor llenya per fer carn a la brasa?

Si preteneu trobar resposta a alguna d’aquestes preguntes, no teniu més remei que integrar-vos a la vida de la Garrotxa i, quan trobeu la resposta, la defensareu aferrissadament, enfront, almenys, de l’altra meitat dels garrotxins que opinaran tot el contrari.

Un llibre que parla dels costums i les tradicions a l’hora de menjar en aquest petit país que, injustament, queda fora dels llibres i les guies gastronòmiques de Catalunya, i en el qual, pel contrari la teca va força més enllà de les quatre parets de la cuina o el menjador.