Quin és el secret de la música? - Llibres de Batet
15848
product-template-default,single,single-product,postid-15848,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

CATÀLEG

Quin és el secret de la música?, de Miquel Pascal, Roser Matas i Quim Roca, Llibres de Batet, 2017
Protagonistes de Quin és el secret de la música?, Llibres de Batet, 2017La prestatgeria dels secrets d’en Lluc, Quin és el secret de la música?, Llibres de Batet, 2017, (c) Roser Matas i Quim Roca

Quin és el secret de la música?

12,00 € IVA inclòs

En Lluc és un nen inquiet que es passeja per Olot mirant de descobrir quin és el secret de la música, i no s’atura fins que el descobreix. Aquest llibre il·lustrat, destinat a nens entre tres i deu anys, es basa en un conte del músic i escriptor Miquel Pascal, que ha buscat la complicitat de la il·lustradora Roser Matas i el fotògraf Quim Roca per donar vida al personatge principal, en Lluc.

Format: 22.8×25.8 cm

ISBN 978-84-16567-06-5

En estoc

Etiquetes: , ,
Detalls

En Lluc és un nen inquiet que es passeja per Olot mirant de descobrir quin és el secret de la música, i no s’atura fins que el descobreix. Aquest llibre il·lustrat, destinat a nens entre tres i deu anys, es basa en un conte del músic i escriptor Miquel Pascal, que ha buscat la complicitat de la il·lustradora Roser Matas i el fotògraf Quim Roca per donar vida al personatge principal, en Lluc.

El llibre és la primera incursió de Llibres de Batet en el terreny dels llibres per a mainada, i enceta la col·lecció En Cueta i la Creuet. Es tracta d’un llibre il·lustrat a partir de fotoil·lustracions que descriu, a través de la ficció, els principals conceptes de la música, el ritme, la melodia i l’harmonia, però sobretot revela quin és el secret de la música. A més de l’expressivitat de les il·lustracions i de l’escenari olotí (parcialment desaparegut) que mostren, també és una bona eina pedagògica per a escoles de música i mestres de primària.

Sobretot per a mainada entre tres i deu anys, però tots els bons llibres regalen alguna cosa independentment de l’edat del lector.

ISBN: 978-84-16567-06-5