FES-TE'N FAN - Llibres de Batet
14584
page-template-default,page,page-id-14584,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

FES-TE’N FAN

FES-TE’N FAN

Amb una quota anual a partir de 60 euros, podreu rebre a domicili la selecció que feu del nostre fons editorial

Què vol dir fer-se fan de Llibres de Batet?

Fer-se fan de Llibres de Batet significa donar suport a una empresa editorial arrelada a Olot que vol enriquir el panorama cultural local. Creiem que la Garrotxa no ha de ser coneguda només com a terra d’embotits, volcans i paisatges idíl·lics, sinó també com a centre d’una producció cultural específica que s’explica en part pel seu lloc d’origen. Amb aquest objectiu, a partir de 2015 Llibres de Batet ampliarà el seu catàleg amb nous llibres, però no volem prescindir dels títols creats en la primera etapa de l’editorial, necessaris per explicar què som i què fem.

Fer-se fan de Llibres de Batet vol dir fer-nos confiança, i ajudar a patrocinar aquesta iniciativa editorial amb una quota anual a partir de 60 euros que us permetrà rebre a domicili la selecció que feu del nostre fons editorial. A més, els fans de Llibres de Batet tindran un descompte del 5 % sobre el preu de venda dels nostres llibres. Finalment, com a fans també podeu fer una aportació en forma de patrocini per impulsar Llibres de Batet, el nou projecte editorial de la Garrotxa.

Moltes gràcies per ajudar-nos a créixer!

Vull fer-me'n fan