Llibres de Batet - Editorial quilòmetre zero de la Garrotxa
14580
page-template-default,page,page-id-14580,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

QUI SOM

LLIBRES DE BATET

Una editorial quilòmetre zero
Fem llibres des de la Garrotxa perquè creiem en el talent local i en la necessitat de donar-li ales

Present i passat d’Olot i la Garrotxa

Llibres de Batet, l’editorial fundada l’any 1986 per Carme Simon i Teresa Planagumà, inicia una nova etapa de la mà de Ricard Sargatal. Volem continuar oferint el millor d’Olot i la Garrotxa en forma de llibre, però amb una visió, una estètica i uns continguts adaptats al moment actual. Amb aquest objectiu, a partir de 2015 Llibres de Batet ampliarà el seu catàleg amb nous llibres, però no volem prescindir dels títols creats en la primera etapa de l’editorial, necessaris per explicar què som i què fem.

 Llibres de Batet treballa en dos eixos temporals, que volem interconnectar. D’una banda, el present: volem fer llibres que ens retratin, que ensenyin qui som ara, mirant de fugir d’estereotips i intentant posar el focus allà on normalment no s’hi posa. D’altra banda, el passat: Olot i la Garrotxa tenen un patrimoni cultural que sovint s’ha presentat com un valor monolític, inamovible: volem dessacralitzar-lo, fragmentar-lo si cal i fer que les noves generacions d’olotins també se’l sentin seu, que vegin que també en poden beure i treure’n profit.